28 augustus 2007

De scholen zijn weer begonnen!

Nero (Young at Heart) en Sam (Your Place or Mine) doen "Af en Blijf"

De scholen zijn weer begonnen. Er wordt weer gewerkt in klasverband en dat geldt ook voor veel laabjes.
Maar er zijn onder de JBA-ers ook een aantal ijverige exemplaren die de zomermaanden hebben benut om een summer course te doen.
Zoals Nero en zijn broer Sam, maar ook hun zusje Rosie en Dolce uit het W-nest.
Daarbij kon Sailor natuurlijk niet achterblijven, onze Yorkshire Man is zijn cursus dan ook deze week begonnen. Hij moest eerst een uur wachten omdat Dublin het uur voor hem traint, en Sail raakte helemaal uit zijn humeur; overal zag hij hondenkoekjes in bekken verdwijnen en hij kreeg NIETS!...

Hier zie je Nero in opperste concentratie opkijken naar zijn mens Liesbeth.

Het commando "Zit en Blijf" wordt goed uitgevoerd... En op een niet geringe afstand voor een beginnerscursus. Knappe Nero!

Net als het commando "Kom voor!"

Nero en Sam zijn behalve broers en klasgenoten ook haast buurmannen en niet op de laatste plaats de dikste vriendjes. Ze lopen dan ook de deur bij elkaar plat.
Natuurlijk is het dan extra oppassen dat de jongens in hun onstuimigheid van hun pup-zijn niet te wild spelen en dat ze alletwee hun rust krijgen.Het zijn natuurlijk nog kwetsbare pups en ze moeten nog een heel leven met deze botten en gewrichten. Daarvan zijn hun baasjes zich zeer bewust; in beide huizen staan dus 2 benches voor de kerels om ze af en toe voor hun eigen bestwil te scheiden. Vinden ze ook prima trouwens.

1 opmerking:

Unknown zei

Nou mama is heel trots op jullie hoor!!! Echt mijn kinderen, dat zie je zo!!!
Ga zo door, heel veel liefs van jullie moeder en halfzusje!!!
XXX Shona en Teuntje!!!