26 augustus 2007

Zondag 26 augustus

Spice (Private Dancer of JBA) in Frankrijk

Spicy is eind mei met Rick en Nancy, hun 3 kinderen en gele laab Demi vertrokken naar haar nieuwe thuis. Ze maakt het vanaf dag 1 uitstekend, geniet van de kinderen en haar laabjesvriendin en alle aandacht en liefde en tijd die zij krijgt van Rick en Nancy.
Nancy vertelde mij nadat Spice alweer een maand of 2 bij hun gezin hoorde, dat vrienden van tevoren bezorgd waren geweest met hun beslissing om een herplaatser op te nemen. Je weet immers nooit wat je in huis haalt. Maar inmiddels was Nancy jarig geweest en waren de vrienden geconfronteerd met Spice.
Je raadt het al: iedereen was meteen om! Wat een geweldig lieve en aangepaste hond! Volgens Nancy kan hun gele laab Demi nog een boel van Spice leren.
Spice was altijd al een echte kindervriend net als haar vader Ollie, en ze valt met haar neus in de boter want ze heeft nu een jonge tweeling en een jongetje van 6 altijd om zich heen!
Altijd, ja. Want Spice en Demi gingen deze zomer mee met de caravan naar Frankrijk.
Vinden Rick en Nancy heel gewoon; 3 jonge kids, 2 dogs; hup naar Frankrijk! (Hun schildpadden hadden ze volgens mij nog net wel thuisgelaten...)Tja, en daar was het goed toeven voor Spice en Demi, die thuis ook dagelijks samen in het water plonzen trouwens.
Maar er gaat natuurlijk niets boven de zee met de branding! OK, hestel; de zee, de branding en een BALLETJE, natuurlijk!!En na voldane arbeid is het dan goed rusten tegen je zachte kleine vriendje aan...
Die Spice, kleine boef, lieve schat! Jij hebt het geweldig getroffen en wij genieten ook zo van jouw geluk en dat van jouw lieve familie. Over je schouder kijken we mee!

2 opmerkingen:

Bailey, Chester en Dolce zei

wat is het toch fantastisch om te lezen dat de "herplaatsers" het zo heerlijk hebben bij hun nieuwe mensjes. Het lijkt wel of deze honden extra genieten en extra hun best doen. En dat nog eens bovenop hun heerlijke laab-zijn...Topdogs zijn het, allemaal!!!
Leuk Pip, dat je ons zo kennis laat maken met deze lucky-dogs!!

Unknown zei

Nou, lucky dogs zijn het zeker!!!
MIJN Shona die heel blij is dat ze naar Bovenkarspel is verhuisd, doet het ook geweldig!!
Ze is af en toe een beetje ernstig kruiperig, dus je stem verheffen tegen haar is echt uit den boze!!!!! Ze is dan meteen erg van slag, hoe dat komt weet geen mens.....Toch???
Gelukkig is ze dan ook heel ernstig lief en erg braaf dus we hebben het prima samen! Ze is nu van de 6 kilo die ze dus te zwaar was 3 kilo afgevallen en da's geen pretje!!! 2 x 75 gram voer met sperciebonen die ze niet lust....
Tis echt zielig gewoon, maar we laten ons niet langer 'benchen' ook wel kisten genoemd en we hebben een heerlijk leven zo met Teuntje en Sarah erbij.....
Laat iedereen maar kletsen, hier vanuit Bovenkarspel volgen wij het blog en zij we inderdaad blij dat het met onze hondjes zo goed gaat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

liefs, Mirjam, Teuntje en Shona ( de allerliefste van allemaal!!!)