27 augustus 2007

Maandag 27 augustus 2007

Quincy (Yellow Rose of JBA)

Dit is Quincy, dochter van Shona en Ricky, geboren 29 oktober 2006.

Net als haar zusje Rosie, was Quincy niet van meet af aan een zwemster. Inmiddels is ze helemaal om en de Lek is haar private pool.


Quincy is de perfecte jonge hond. Ze is gehoorzaam, een bolleboos met al 3 examens op haar naam met voornamelijk tienen en negens... Verder is ze lief, mooi en om die reden veel geprezen door hondenbezitters in haar omgeving. Ze sloopt niets en slaapt sinds een tijdje buiten de bench. En last but not least: Quincy houdt van uitslapen! Voor 10 uur hoeft er van haar nog niet zo nodig iets te gebeuren.
Maar hieronder zie je dat Quincy daarnaast OOK een 'gewone' gekke dolle JBA-er is. En gelukkig maar!

Ze oefent hier volgens mij de hazensprong of de vlinderslag op het droge...

En net als iedere pup, moet ze na activiteit nog veel rusten. Want als je een labrador van 10 maanden oud bent, komt er ontzettend veel aan nieuwe indrukken op je af en groei je nog enorm hard.

4 opmerkingen:

Jack Vanderwyk zei

Dag Pip, ik wil je even laten weten dat ik al je blogs volg en gigantisch trots op je ben, want je maakt er wat van.
Het is heerlijk om hier in Nice te lezen over het wel en wee van onze hondjes.
Bedankt, ik blijf je lezen!

Bailey, Chester en Dolce zei

Wat een schitterende foto's!! Kan ook haast niet anders met zo'n JBA-achternaam. En mensjes van Quincy; gefeliciteerd met zo'n opvoeding hoor..Mij is het niet gelukt met Chester, ook 10 maanden..hij sloopt, rauscht, pubert, blaft om 6 uur 's morgens...maar lief is hij wel, zóóó lief!!

Anoniem zei

Hallo alle JBA lab lovers,
Wat geweldig al die foto's van de labjes. Er zijn zoveel nieuwe huizen bij gekomen dat ik ons even zal voorstellen. Bikkel (Tough Charmer, Cocoa en Freddy)kwam als pup en is onze reu van morgen precies 2 jaar (hoera!!) en we hebben sinds 3 maanden Jillian als pleegkind. Jillian is bijna 4 1/2, en moet nog pups gaan krijgen. We zitten met smart te wachten op haar loopsheid, die ieder moment kan komen.
Bik en Jill zijn beide vreselijke lieve labs, maar ook enorm verschillend. Waar Bik altijd in is voor een lolletje, is Jill afwachtend en terwijl Bik het echt niet nodig vindt om terug te komen als je hem roept, staat Jill direct naast je. Dan neemt ze meteen haar kans om een hele dikke knuffel te halen, want daar is ze dol op. Het kan gewoon niet genoeg knuffelen zijn en voor Bik kan het eigenlijk nooit ondeugend genoeg zijn. Het zijn beide echt heerlijke honden, die er helemaal bij horen en dat vinden ze zelf ook!
Tot pups, liefs Sandra

Unknown zei

Ik heb in tijden niet zo'n geweldige foto gezien!!! Actie foto dan he!!! Echt geweldig!!
Met ONZE hondjes gaat het nu weer prima, het was even een spannend met onze dames....
Leuk spelen bij Esther, ja ja...
Shona en Sarah hebben even de keuken gerestyled toen ze even weg was!! Ze stonden midden in de keuken met allemaal glas en honden en poezen snoepjes om zich heen!!!
Koektrommel, plastic potje waar het dekseltje van verdwenen is (en het schroefgedeelte dus ook) met gistsnoepjes, en verder alles wat maar eetbaar was LEEG, OP, GONE!!!
En dus OVERAL glas!!! Geen wondjes aan de buitenkant en mond, maar wel een doodzieke scherpe plastic stukjes kotsende Saar!! De hele nacht feest!!! En een Shona die zo mogelijk nog dikker was dan normaal!!!Ze stond op knappen, nog 1 koekje erbij en ze zou ontploffen!!!
En onze Teuntje... heeft van ellende op een dvd-tje lopen kauwen!! Toen Esther thuis kwam zat ze in een hoekje naast de speelgoedkist: laten we nou hier mee gaan spelen, dat mag echt niet hoor wat jullie doen!!! Het heilige spercieboontje van de familie....
Veel kots, geen maagbloedingen for that matter, en heel veel poep verder gaat het weer redelijk met de dames!!! PPPPFFFFFF .... ik denk dat ze honger hadden....
Lang leve JBA!!! We gaan weer moedig verder! Want we houden zoveel van onze 'kinderen' he!!!
Doeg allemaal,
XXX Mirjam, Shona en Teuntje!!!