03 september 2007

Hot Chocolate in retraite?

Choco (Hot Chocolate of JBA) in de zon.
Toen haar pups van het Z-nest uitvlogen, mocht Cocoa JBA ook verlaten om van een heerlijk 2e leven te genieten bij Sylvia en Lianne en hun gele laab Balou en hun zwarte laab Simba (Nelson Mandela of JBA).
Cocoa werd Choco, en met een blubberbuikje, want ja, 8 kinders gaan je niet in je koude kleren zitten, volgde zij meteen kwispelstaartend haar nieuwe baasjes.
Maar met pensioen, de VUT, ' in retraite'?
'k Dacht het niet!!! Vlnr Tessel, Dublin, Choco, Sailor of JBA

Choco kwam op bezoek! Heerlijk om haar weer te zien en te knuffelen! En heerlijk om te zien hoe goed het haar gaat! Geen blubberbuikje meer, een prachtig glimmende vacht, en een topconditie! Ze is inmiddels gesteriliseerd en helemaal gewend in haar nieuwe thuis. Ze ging onophoudelijk te water en ze stond haar mannetje tussen de grote jongens Ollie, Tessel, Simba en Dublin. Het enthousiasme voor het water van de anderen was zo groot dat zelfs Balou te water ging...
Choco had haar hele roedel meegenomen, natuurlijk. Het was ontzettend gezellig, Simba had nog een serieus onderhoud van man tot man met zijn vader Ollie, en Tessel probeerde nog ff of hij misschien het A nest met Choco op de wereld kon zetten.. .
Lieve Balou en Choco: oortjes poetsen
Simba en Choco
Ollie wil ook nog wat quality time met ' zijn' Choco;

Dit kon niet lang genoeg duren; Joris gooit stok na stok, de laabjes 'retrieven' ze, muv Ollie want die mist het 'loslaat-gen'...

Het was niet eens moeilijk om 'mijn' lieve gekke Coconuts (zo noemde ik haar vaak) uit te zwaaien na een heerlijke middag met z'n allen. Onmogelijk om dit moeilijk te vinden; ze geniet zo enorm in haar nieuwe rol op haar nieuwe plek! Met super baasjes en twee geweldige heren om zich heen.
Op weg naar het bos sprong ze spontaan in onze auto, op de terugweg weer spontaan in de speciaal nieuw voor de dogs aangeschaftte auto van Sylvia en Lianne.
Heerlijk lief beest, zonnetje, jij hebt het goed en ik weet en voel dat je niet echt weg bent; je bent vlakbij en we zien elkaar weer!
Choco met haar twee grote vrienden en helpers, Simba en Balou.

Moeder van 19 pups (T- en Z-nest)met zoveel toewijding, zeer betrokken roedelhond en grote gezelligerd: Choco is niet met retraite, Choco is begonnen aan Part Two. Ze verdient het, en ook Part Two doet ze met verve!

1 opmerking:

Anoniem zei

Wat een pracht; die eerste foto van Choco!! Je zou zo een dikke kus op haar zachte neus willen planten...