05 september 2007

Broertjes herenigd

Chester (Whole lotta Love of JBA) en Jamie (Waterloo Sunset of JBA)

En nog een keer... Sinds het W-nest is uitgevlogen, hebben Chester en zijn broer Jamie elkaar nog een keer gezien in Hargen aan Zee, in april. Daarna niet meer. Ze hadden samen dolle pret, en heel wat in te halen. (Deze foto's maakte ik dan ook pas aan het eind van hun date, anders was er geen beginnen aan geweest)...
Nu ging het al niet vlekkeloos; "Hee, je moest blijven zitten hoor broer!" lijkt Chester's snoet te zeggen. Jamie vindt andere dingen veel leuker dan poseren- en gelijk heeft 'ie.
Zo ging het eerder die middag; de ene keer Jamie bovenop, dan weer Chester. Zusje Dolce en Rosie uit het Y-nest kijken toe. Gelukkig maar, want ze zijn geen partij voor deze grote knullen. Als pup moet je nu eenmaal niet buiten je eigen gewichtsklasse gaan stoeien. (En sowieso niet teveel; de botten en gewrihten zijn nog kwetsbaar).
Hier hebben we 1/3 van het W-nest; Dolce (Wild Thing of JBA0, broertje Jamie, oudere zus Jazz (Under my Thumb), uit het eerste nest van Janet en Charly, en Chester. Moeder Janet keek toe hoe haar kinders poseerden voor de camera, maar zelf had ze geen zin om stil te zitten en dus bracht ze alles in de war; Zij opstaan, alle kids ook weer lopen, ik ze weer terugzetten... Je kunt je er vast iets bij voorstellen!

Deze 'get together' van het W-nest brengt mij op de reunie van het U-nest, die 16 september wordt gehouden.
Helemaal op initiatief van de baasjes, die elkaar sinds hun pups zijn uitgevlogen niet meer gezien hebben.
Ik heb er erg veel zin in en ben heel benieuwd! Maar daarover later meer.

1 opmerking:

Anoniem zei

Ja, wat een snoetjes, he! En ze hadden een lol samen, Jamie was zo blij eindelijk eens een maatje gevonden te hebben die net zo graag met hem wilde spelen als andersom!

Het was ontzettend leuk om met Marjan ervaringen uit te wisselen over onze jongens. Blijkbaar zitten sommige dingen toch écht in de genen, zoals met je snoet ín de waterbak water drinken, constant je plasser in vol ornaat naar buiten laten hangen (zie Chester, maar Jamie doet dat ook!) piepen en knorren, onbevreesd en totaal onbevangen de wereld tegemoet treden en ga zo maar door. En naast deze karakterdingetjes was het uiterlijk ook één! Afgezien van het kleurtje dan....!

Liefs, Eef