18 september 2007

V.I.D. behandeling voor de boys!

Ollie (Mardas Midnight Black) verzamelt graag zoveel mogelijk stokken

De jongens zijn uit logeren!
Zij krijgen een heerlijke V.I.D. (Very Important Dog) behandeling in Oosterhesselen, Drenthe.
Marjan en Philippe en hun gele JBA-jongens Bailey en Chester hebben onze jongens uitgenodigd om even helemaal bij te komen en te ontspannen. Om even af te kicken van al hun opspelende hormonen, zonder teasing bitches in de buurt!

Tessel (Paddington Bear of JBA) in stoere 'adonis'-pose

Weg van de loopse teven die wuft en uitnodigend hun staarten opzij slaan. Weg van al hun verleidelijke kleine plasjes die zo lekker ruiken. En niet langer geplaagd door Sugar die haar kont - staart opzij - tegen de bench aanduwt waar de mannen in zitten, kwijlend, zachtjes jammerend...

Tessel, klaar om opnieuw achter een stok aan het water in te duiken

Ze hoeven nu ook niet langer aan te zien hoe de dames elkaar energiek berijden...
Nee, het leven in Drenthe is een verademing voor ze!
Marjan neemt ze mee op veel wandelingen en zwemmen doen ze ook volop. Thuis is het daar lekker 'mannen onder elkaar', samen in de mandjes en Chester is enorm trots dat hij er ook bij hoort, bij dit mannen-onder onsje!

Ollie wil ook nog wel een keertje!

Er is meer in het leven dan loopse dochters/zusjes!
Laat die teven maar lekker druppelen en elkaar bestijgen, onze tijd komt wel weer! Maar NU EVEN NIET!

Dank je wel, lieve Marjan en Philippe!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Das toch gewoon goud, wat Marjan en vooral Philippe voor de VID's doen, he? Philippe, die het liever bij 1, nouja vooruit, toch maar UITERLIJK 2 honden wilde houden. Dat wordt de rest van het jaar pantoffels brengen, wijntjes inschenken en krantjes klaarleggen voor je Marjan!! ;-))

Ik zou graag een kijkje nemen daar bij al die jongens, zo gezellig!! Ollie is zo'n lieve lieverd en Tessel(tje?) is zo ondeugend en mooi schattig... Bailey die het allemaal toestaat, al dat gedoe. En Chester die volop geniet van het HELE leven, prachtig!!

Volgens mij ben ik jaloers, ik wil OOK!!

Anoniem zei

Nou hopen dat het lukt, het publiceren, want al mijn reacties zijn maar niet doorgekomen, de laatste tijd!

Testing testing one two three

Bailey, Chester en Dolce zei

Lieve Pip, je bent er helemaal vergeten bij te zetten hoe HEERLIJK wij het hier vinden, de aanbieders van dit all-inclusive Wellness Pakket Drenthe!!
Bailey was eerst wel even wat sceptisch, hoor. Moest eerst even zeker weten dat zijn privilege's niet werden ingeperkt. Maar toen dat niet het geval bleek te zijn, werd ie zowaar enthousiast. En och, Chestertje he, die deed echt alles om vriendjes te worden met Tessel. En moet je hem nu zien glunderen, flank-aan-flank naast zijn grote oom. Hij geniet!! En Pip, wij ook, hoor!!Wij hopen heel stilletjes dat de dames aan de Parkweg nog heeeeeel lang loops blijven....

Anoniem zei

He lieverd!

Ik zie dat ik vergeten ben mijn naam er bij te zetten ... de test was van mij, Eef! Maar misschien had je dat ook wel gezien!

Wat heerlijk Marjan, dat jij de jongens opvangt!

Ach, die lieve snoeten, ik zie dat helemaal voor me, ruikt het zóóóó lekker, dagen de dames je zóóóó uit en dan mag je gewoon helemaal niks! Niet snuffelen, niet likken, niet misschien proberen om pupjes te maken, niks! STOM! En nu dan lekker in gezelschap van heren, nou ja, één halve heer en één nog kleine heer, hihihihihhi (sorry Bail en Ches, jullie zijn lieieieiefffff!), maar vast tien keer beter dan die dames! Heerlijk om te lezen dat het ook zo goed gaat met z'n vieren in huis en ach, dat jíj de hondjes in huis wil hebben dat snappen we, maar dat Phillipe het óók goed vindt! Ik weet nog dat Tes uit logeren ging, die eerste keer, 'Ja,' zei Pip, 'die man (Phillipe dus), die wil het ei-gen-lijk niet, een tweede hond erbij, maar misschien als hij ziet hoe het óók kan, dat hij dan overstag gaat!' Oef, en kijk nu! En of hij overstag is gegaan, die geweldige man van je!

Pip, hoe gaat het nu met dames, nu de heren afwezig zijn?

Liefs! Eef