15 september 2007

Het Z-nest in beeld!

Storm (reu, Ziggy Stardust of JBA), spitting image of his dad Ollie.

We wachten met smart tot Jillian loops wordt, want zij zal gedekt gaan worden. Ondertussen moeten we er hier steeds opletten dat de heren niet bij de dames kunnen komen die wèl loops zijn en hun staarten verleidelijk opzij draaien... Jazz en Sugar en Janet berijden elkaar hier vele malen per dag, de jongens jammeren af en toe en snuffelen elk stukje vierkante centimeter grond af... Alles roept en schreeuwt hier om weer van voren af aan te beginnen met het alphabet...

De afgelopen weken kreeg ik van 3 pups uit het Z-nest mails en prachtige foto's. Daar krijg je ook weer zoveel zin van om verder te gaan! Wat een blije verhalen en stralende jonge hondjes! We gaan hier gewoon rustig afwachten en ondertussen genieten van het Z-nest!

Storm zit mooi, trots op zijn nieuwe halsband...

Willem en Margje vertellen dat hun Storm het goed doet, ze hebben hem helemaal zoals het wenselijk is gesocialiseerd door hem overal mee naar toe te nemen en trein of auto, alles is leuk. Hij gaat nu ook naar puppycursus en hij is zijn eerste halsband al ontgroeid!
Storm:Voorlopig nog 1 bal in zijn bek, straks misschien net als pappie wel 3!...

Bo (Zaire's Pride of JBA)Bo vond als laatste haar stekkie, en ze is helemaal ingeburgerd. Ook zij heeft duidelijke trekken van Ollie, en men spreekt haar baasjes steeds aan op haar prachtige brede hoofd.

Bo met haar 2 beste vriendjes
Storm (teef, Zelle Belle of JBA) gaat stappen met haar vrouwtje Ilse, die zich al lang geen leven meer kan voorstellen zonder Storm!

Storm, nog geen half jaar oud en al expert in het verleidelijk de lens in kijken...

Van A tot Z; nu eerst wachten en hopen op een nestje van Jillian en Frettepet!

1 opmerking:

Anoniem zei

Ow lieve, schattige Storm... Je bent om op te vreten!! Die blik!! Smelttttt...