13 november 2007

Het C-nest is jarig!!!

Clarebonny of Joe Batt's Arm (Claire) in de Elspeetse heide deze zomer

Naomi, moeder van het C-nest

Milan (Toplicht Miracle's Mac Milan), vader van het C-nest

Hoera voor het derde nest van Joe Batt's Arm. Vandaag zijn de 8 kinderen uit het tweede nest van Naomi en Milan (Toplicht Miracle's Mac Milan) alweer zeven jaar oud!
Gefeliciteerd Pernod, Jeroen, Kyra, Mythos, Micha, Bagga, Baloo en Claire!

Iedereen kent Clarebonny, Claire. Moeder van het Q, R en X-nest en nu alweer haast een jaar met pensioen en dus niet meer op JBA. Ze heeft het heerlijk met Marjan, en kat Sangha.
En ze is gelukkig vaak bij neef Dublin en Sailor in Nijmegen en op de Veluwe in Elspeet versterkt ze vaak de JBA-roedel.
Maar dan wel als 'elite-hond'. Want Clairtje wil niet in de ren, ze is per slot van rekening met de VUT.

Clairtje op een kampeer-weekendje weg zomer 2007

Aan opdringerige puberende reutjes heeft ze een grote hekel. Dan gromt ze vervaarlijk en je hoort haar kaken klapperen...
En dat terwijl ze nooit een vlieg kwaad doet.
En als er teven loops zijn, gedraagt zij zich nog als roedelhond. De teef wordt nadrukkelijk bereden.
Clairtje wordt zelf niet meer loops, in augustus werd ze gesteriliseerd. Ze is echt met de VUT dus!

Clairtje ligt "mooi". Zijn er nog pups in de buurt? Aanschuiven dan maar!

Ze is nog steeds dol op pups. Die duwt ze met haar snuit meteen onderste boven, om ze vervolgens te besnuffelen en schoon te likken. Moeder in hart en nieren dus!

Clairtje, je hebt een grijs baartje, en je broers en zusjes misschien ook wel, maar verder is er niets aan je dat er op wijst dat je al zeven bent! Wiebelkont, kwispelstaart, super competatief en sportief. Je zwemt de meeste vrienden en familieleden er nog uit!

Claire en Sarah (Erinna Fey) in Hargen aan Zee, april 2007. Hoezo twee gepensioeneerde dames?!

Een hele dikke verjaarsknuffel voor Claire en haar broers- en zusjes!
Claire heeft vandaag een feestje gevierd en vanmorgen vroeg al een verjaars-wandeling met Dublin en Sailor gemaakt. Dit weekend trakteerde ze al 18 JBA-honden dus... Het is met recht een feest!

Gefeliciteerd ook alle baasjes van de C-nest pups, speciaal ook Marjan. Claire is jouw grootste kado, "the cherry on the cake", net zoals jij dat bent voor haar. Op nog heel veel jaren en avonturen samen!!!

"Kom nou Marjan!" ... Op naar nieuwe avonturen...

10 opmerkingen:

Bailey, Chester en Dolce zei

Lieve Marjan,

heel heel veel gefeliciteerd met je Clairtje!! Het was zaterdag al een feestje en nu vandaag weer!!De honden hebben lekker gesnoept van je traktatie. En al 7, dat zie je echt niet aan haar, hoor. Zo'n dartel. En dat ze een goede moeder is geweest, streng maar rechtvaardig,dat zie je nog altijd aan haar..Chester was danig onder de indruk! (Maar of ie daar nu wat van leert?)
Dus Marjan, geef Clair maar een héé'le dikke knuffel, ook namens mijn jongens!
Heel veel liefs, Marjan

Anoniem zei

Alle JBA-C1-tjes van harte gefeliciteerd!! En Marjan, jij ook natuurlijk gefeliciteerd met de verjaardag van je grote vriendin!!

Sarah heeft belooft dit jaar minder in Clair dr staart te bijten als we elkaar zien, hihihi...

Veel liefs,

Esther en Sarah

PS De foto's komen eraan, hoor! Sorry voor de vertraging!

Anoniem zei

Dank je voor alle felicitaties! 's Ochtends hebben we lekker door het bos gelopen met Dublin en Sailor (dat was een echte verrassing voor Clairtje. Ze liep een stukje het bospad op en toen zag ze opeens Sailor en Lot. Ze begon meteen enthousiast te knorren en kwispelen met heel haar lijf). 's Middags door de koude regen ook nog een lange wnadeling gemaakt(natuurlijk liet Clair zich niet afschrikken door kou en regen en sprong zo weer modderplas in). Verder is ze de hele dag verwend met koekjes en botjes. Bij deze willen we allebei ook al haar broertjes en zusjes feliciteren!
Liefs,
Marjan
PS Kleinde rectificatie: op de foto waar ik onder een dekentje lig, ben ik niet op vakantie hoor, maar heb ik net mijn "VUT"-operatie gehad en heeft Marjan mij lekker warm toegedekt omdat ik aan het rillen was. Nu ben ik weer helemaal beter hoor!

Jack Vanderwyk zei

Hartstikke gefeliciteerd allemaal! Maak er een fijne dag van en wees voorzichtig met de kaarsjes :-))

Jaap

Anoniem zei

Claire! Gefeliciflapsteert en Marjan natuurlijks! Blos mocht gister pas het traktatiezakje openmaken die we zaterdag al gekregen hadden van Claire. Ze heeft wel vanaf het moment dat we thuis gekomen zijn uit Elspeet tot gister haar neus in de lucht gegooid want het "zakje"lag op de koelkast. Klappertanden ging ze van de lekkernijen (vooral een koekje die stonk naar vis ik wil graag weten wat dat was want Blos was daarna enorm van slag! In positieve zin dan he.....)

Calire is the babe met haar mooie roze halsband en haar vrouweijke heupjes. Geniet lekker van elkaar(Sangha ook natuurlijk) we hopen dat jullie een lekker dagje hebben gehad!

Liefs van Hes Blossom en Honey

PS: weer enorm leuke knuffelbeesten bij de IKEA voor degenenen (ja Jazzy ik bedoel jou vooral...) die daar van houden. Groot succes in huize Bruinsma voor zowel poes als hond! We hebben een familie muizen in huis gehaald en een Vos met een baby Vos (zonder harde neus of oogjes dus "diervriendelijk"
zeg maar...)

Anoniem zei

C-pups en in het bijzonder Clairtje: van harte gefeliciteerd met jullie verjaardag! 7 Jaar alweer, wat een leeftijd. Lieve Clair en Marjan, ik wens jullie nog een hele hoop fijne verjaardagen saampjes toe! De hondjes hier hebben gesmuld van je traktatie!

Veel liefs, Evelien, Sean en Jamie

Anoniem zei

Ja zeg, Esther, dat kan écht niet he! Moeten we gewoon al vier (VIER!) dagen wachten op de foto's. Pppffffffff.

Vooral Jamie zit met spanning te wachten, hij heeft me gevraagd een mooie foto van hem en Saar af te drukken, het liefst in vergroting en deze in zijn bench te hangen. Kan ie van d'r dromen, hoewel hij dat toch al doet, geloof ik ;-) Ik denk dat de kleine jongen hopeloos verliefd is op jouw bruine dame!

XXX

Anoniem zei

Ik beloof plechtig dat ik de foto's vandaag (donderdag)doorstuur. Moet dan wel even de pc van mn baas gebruiken, maar in liefde en JBA-foto's doorsturen is alles geoorloofd!!

Unknown zei

En vanuit het zuiden van het land nog een felicitatiepoot van zoon Pepsi. Leuk om te lezen dat het een leuke verjaardag is geweest en het allemaal zo goed gaat enne.... Pepsi heeft het zwemmen ook van zijn moeder overgenomen.
Onweerstaanbaar dat water.
Groetjes,
Esther (van Pepsi)

pip zei

Ha die Esther en Pepsi! Welkom bij het blog. Leuk dat je reageert, Esther!
Dikke knuffels voor Claire's chocolade jongetje!