05 januari 2008

F-nest alweer 6 jaar!

De bar is open! Het F-nest doet zich tegoed aan Tiffi's melk

Het F-nest viert vandaag z'n 6e verjaardag! Gefeliciteerd Storm, Finn, Sebastiaan, Jennifer en Foggy! En natuurlijk jullie baasjes!

Het F-nest was het eerste nest van Tiffi. Daarna volgden nog het J- en het M-nest, waarvan Ollie de vader is. Het F-nest, met Arthie als vader, was een driekleurig nest met Sebastiaan als het enige chocolaatje.  Jennifer bleef als enige bij JBA wonen en werd, toen ze twee jaar oud was, zelf moeder van het N-nest. Net als haar broertje en zusjes heeft Jennifer inmiddels alweer een hele tijd de geboortegrond verlaten.

Ferguson of Joe Batt's Arm, a.k.a Storm

Ik heb helaas geen recente foto van het nest. Daarom hier een paar foto's uit de oude doos. Storm woont in het noorden van Groningen en wandelt heel wat af met zijn baasje Harald. En dat heb ik het niet over zomaar een wandelingetje! Nee, die twee maken hele dag-tochten met overnachtingen. Het Echte Werk!
(Inmiddels zijn er wel recente foto's, van het zwarte reutje Storm! Bedankt, Harald!)

Storm met zijn rugzak en baas Harald "on the go!"

Ferguson of JBA ofwel good boy Storm

Storm 7 maanden oud, heeft ontdekt dat je lekker in de zandbak kunt spelen (en slapen)!

Tiffi van de Visvijver Hoeve

Lieve zachte Tiffi! Afgelopen zomer heb ik haar nog geknuffeld. Ze is al jaren met pensioen, na trouwe dienst. Ze maakt het heel goed! Tiffi heeft een zeer goed ontwikkeld jacht instinct (goede neus!!) en dat vind je bij veel van haar kinderen en kleinkinderen terug, ook binnen onze roedel. Waar Tessel en Ollie steeds contact maken met ons en met stokken in de weer zijn, lopen Janet (Tiffi's dochter uit het J-nest) en Dolce en Jazz (beiden dochters van Janet en dus kleindochters van Tif) met hun snuit over de grond sporen te volgen.

Arthur King of Joe Batt's Arm, a.k.a Arthie

Ook de vader van het F-nest is alweer een paar jaar met pensioen. Arthie is de zoon van Bas, de vader van het eerste nest van JBA. De "King of JBA" rust op zijn lauweren, in Drenthe.




2 opmerkingen:

Bailey, Chester en Dolce zei

Hallo F-nest!
Heel erg gefeliciteerd!!En natuurlijk ook mama Tiffi.
Baiey is het half-broertje van het F-nest (heeft Tiffi ook als moeder) en bezit ook haar jacht-genen. Hij heeft al een aantal keren de benen genomen, neus aan de grond, en foetschhhh weg...Chester (met Tiffi als oma) heeft deze genen gelukkig niet en snapt er ook niets van.
Maar wat een prachthond, die Tiffi!! Daar kunnen alleen maar prachtige JBA'ers van komen.
Nog een fijne verjaardag, groetjes van Bailey

Anoniem zei

Gefeliciteerd F-nest met jullie 6e verjaardag!
En Pip en Joris, wat ziet de site er mooi uit!! Mogen jullie trots op zijn!
Liefs,
Marjan en Clair