09 januari 2008

Winterse plaatjes...

Pepsi, (Xanadu of JBA) in a Winter Wonderland

Hier in het Hoge Noorden is het aangenaam zacht weer, niks geen vorst aan de grond en dus honderden modderpoot-afdrukken op onze marmeren vloer... What else is new... Hier zijn nog wat foto's van december, toen het wel even winter was.

Chocolaatje in het poedersuiker-bos...

Pepsi is een zoon van Claire en Freddy, uit het X-nest van najaar 2006. Deze reus is dus onlangs 1 jaar geworden. Hij heeft het geweldig naar zijn zin bij zijn familie in Oss!

De van-de-Berg-meisjes bij de kerstboom: Jet, Storm (Xtremely Black Coffee of JBA), Julie en Spetter (Twinings Tea of JBA)

Storm is het enige zwarte pupje uit het X-nest, en ze woont bij haar halfzusje Spetter en de familie van de Berg. Kennelijk kapen de JBA-meisjes in dit huishouden  de kerstballen niet uit de boom. Wij waren daar niet zo zeker van bij ons thuis, dus geen ballen... Ollie is dan wel geen pup meer, maar hij is wel zo onbezonnen-enthousiast-dol-verliefd op ballen, daar doet hij alles voor. Een boom vol hangen met zoiets verlijdelijks, dat is om problemen vragen bij ons thuis!...
 
Ollie (Mardas Midnight Black) op een winterse ochtendwandeling

Tessel (Paddington Bear of JBA) in het aangevroren gras

Tessel heet onder ons ook wel " de metro-man". Omdat hij er altijd zo tip-top uitziet. Glimmende gladgestreken vacht, parelwitte tanden, altijd schone oortjes en oogjes en hij ruikt ook lekker. Hij gaat niet zoals sommige van onze viervoeters liggen rollen in iets viezigs, hij poetst zichzelf altijd keurig. Het is gewoon een heel verzorgde man, en tóch een "échte man"! Hij is erg sportief en stoer! Maar hij traint dan ook dagelijks vol overgave...

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Oh, wat zijn het toch een knappe mannen, die kerels van jou! (inclusief Joris hihihi :-)) Ik geloof niet dat ik metro-mannen heb: Sean was alleen de edele delen, van hemzelf en van Jamie, die weigert te wassen. Maar Sean schrobt en boent vol overgave (en herrie - slobberslobberschrobschrobslobber), telt dat ook nog voor iets????

En wat een prachtige plaatsjes van Pepsi!

Bailey, Chester en Dolce zei

Nou Eef, ik vind dat je helemaal gelijk hebt; Pip heeft een paar stoere bikkels daar in Groningen..!! (Trouwens, jij mag in dat opzicht ook niet klagen, toch??)
Nee, metro-mannen heb ik ook niet. Bailey is al snel klaar met wassen, lik rechts, lik links en dan hebben we t wel zo'n beetje gehad. Chester is bij ons thuis de oren-boener; het liefst eerst die van Bailey (die nog wel eens hele vieze oren heeft) en dan het liefst die van mij!! Bah!! Maar toch, een héél klein bikkeltje is Chester eigenlijk wel, een bikkeltje in de dop dan!!

Anoniem zei

Wat leuk om Pepsi en Storm te zien! Maken zij eigenlijk ook zoveel verschillende leuke geluidjes, net als Oma Naomi en moeder Clair? Ik krijg er nog dagelijks commentaar over als ik met Clair wandel en Clair weer aan het knorren/piepen etc is. De enige (metro?!)man in dit huishouden is een geweldige kat en ja, die wast zich ook de hele dag met zijn kleine schuurpapier-tongetje(althans als hij niet aan het slapen is of als een idioot door huis stuitert)en ziet er dan ook altijd piekfijn uit. Clair neemt graag een modderbad, wassen vindt ze echter niet zo nodig daarna, ze heeft echter mij tot haar beschikking staan die haar wast, borstelt en olie in haar vacht masseert....
Liefs,
Marjan en Clair