06 juni 2009

Barry op vakantie


Barry, Coup de Foudre of JBA, zoon van Janet en Sailor  (C-nest) 
7 maanden oud

Barreman is meteen een echte zeeman tijdens zijn 1e boottocht!

Barry woont bij Peter en Saskia in een heerlijk huis met een grote tuin. Binnen heeft hij in de bijkeuken zijn privé-douche en zelfs een eigen kamer... Voor binnen en buiten heeft deze jongen een diverse collectie speeltjes. Boven alles, krijgt hij erg veel liefde, van zijn mensen. 
Het ontbreekt deze pup van 7 maanden dus aan helemaal niets. En zo hoort het!

Kort geleden ging hij voor het eerst op vakantie.
Saskia mailt:"Wij zijn gistermiddag teruggekomen van een weekje Vlieland, we hebben het heerlijk gehad en Barry heeft ook genoten en heeft zich ondanks alle nieuwe indrukken voorbeeldig gedragen. Het was alsof hij al jaren met de boot ging alhoewel hij de loopbrug wel wat spannend vond, maar verder heeft hij de hele reis (anderhalfuur) onder de tafel gelegen. Als er mensen voorbij liepen was hij even nieuwsgierig en na een aai over zijn mooie kop ging hij weer lekker liggen."

Ezeltjes kijken!

Barry kent de Schotse Hooglanders die je in het noorden veel ziet, hij kent elke sloot in zijn woonomgeving, de winkels, de kinderen. Een goed gesocialiseerde pup is een gelukkige hond for life. Ook de ezeltjes vindt hij bijzonder interessant.

Ezeltjes knuffelen!

En errrug schattig. Ze hebben ook zulke zachte lippen! Alleen hun adem is niet zo fris... Maar ja, wat kan het schelen!

Op een regendag slaap je gewoon wat vooruit!

"De eerste dag hadden we veel regen, maar dat kon Barry niks schelen want hij lag heerlijk in zijn luie stoel."

... Van die zilte zeelucht word je trouwens ook hartstikke moe!

... Dat is nou één van de vele heerlijke dingen van een labrador: ben je in voor actie, dan is hij het ook. Doe je een dag rustig aan, dan doet je laab vol overgave mee.

"Hm, zou dit nou wel echt leuk zijn??"

"Verder hebben we veel gefietst en zijn we vaak naar het strand geweest. De fietskar was de eerste drie dagen natuurlijk wennen voor `m. Veel blaffen en krabben. daarna ging het beter, we konden alleen niet naast elkaar fietsen want zodra ik uit het zicht verdween kregen we weer een serenade, dus maar achterelkaar fietsen. We hebben in het begin steeds korte stukjes gefietst naar het strand, zodat het voor hem extra leuk was als hij eruit mocht."

Fietskar, boot. ezeltjes...  Met Barry kun je alle kanten op!

Hier zit de man voor zijn vakantiehuisje

"Zoals jullie kunnen zien heeft Barrabar enorm genoten en wij ook."

Barry en Saskia kijken in de verte

Barry en Peter in de branding

1 opmerking:

Esther zei

Wat is het toch heerlijk om te zien hoe goed de pups het allemaal getroffen hebben!! Die Barry... Mee met vakantie, op de boot, in de fietskar... Helemaal leuk!!

Liefs,

Esther en sarah