26 oktober 2008

X-nest alweer 2!

Pepsi (Xanadu of JBA)

Terwijl we hier onze nieuwe nestjes hebben, gaat het leven van de inmiddels uitgevlogen Joe Batt's Armers natuurlijk gewoon door. Nou ja, 'gewoon', ik geloof niet dat veel van onze laabs een gewoon leven hebben. Geen gemiddeld leven, meer levens vol mooie momenten en avonturen met hun mensen die dol op ze zijn. En die liefde is natuurlijk wederzijds. Noem zo'n leven maar gewoon...

Een blik vol concentratie!

De afgelopen week, op 24 oktober, werden de 4 pups van het X-nest 2 jaar. Gefeliciteerd  Storm, Suus, Boris en Pepsi! En jullie baasjes natuurlijk. Storm heeft vast een Spetterend feestje met haar halfzus Spetter en haar mensen-familie gevierd. Suus en Boris zijn vast ook in de watten gelegd en Pepsi kreeg weer een lekker verjaardagsbot, net als vorig jaar...

Pepsi is een echte gentleman, dat zie je zo!

Esther mailde ons op de verjaardag van haar verjaardagskado, want dat was Pepsi 2 jaar geleden!
"Vandaag hebben we een jarige in huis. Voor vanmiddag staat er als extra weer een lekkere knook op het menu. En om jullie te laten zien dat alles goed met hem gaat een paar foto's."


Stilleven in het herfstbos

"We zijn afgelopen zomer verhuisd binnen onze woonplaats. We zitten nu 300 meter van het bos af en Pepsi (met ons) geniet van de prachtige bossen en de natuur. Er is ook een groot water bij: een voormalige zandafgraving. Hij komt dus ook aan zijn trekken met zwemmen. En er zijn veel mensen die daar met hun hond komen. Altijd leuk om plezier te hebben. Alleen de andere honden hebben vaak geen kans meer om ballen of stokken die gegooid worden zelf te halen. Pepsi is zo gedreven en enthousiast dat hij overal op af gaat en ook bijna altijd als eerste bij de stok of de bal is. Hij heeft er zo'n lol in. Veel mensen kennen hem ook en altijd hebben ze het over zijn opgewekte humeur."


Zo'n prachtige mix van Clair en Freddy en.. Pepsi!

"...Altijd vrolijk en in voor een spelletje. Hij loopt tegenwoordig dus bijna altijd vrij rond en zelden nog aan de lijn. Ook omdat het natuurlijk zo'n lieverd is die goed luistert en gehoorzaam is. Blijft altijd bij je in de buurt tenzij hij een speelkameraadje tegenkomt dan raust hij tussen de bomen door. Prachtig om te zien. Pepsi is zo zacht van aard, nooit een grom of dominant gedrag. Helaas heeft niet iedere hond zo'n lief karakter".


Brave lieve jongen!

"Wij hebben in ieder geval een superlieve hond. En zijn er elke dag weer blij mee. Hij gaat ook altijd mee op vakantie en dat is geen probleem. Hij is ook meegeweest naar het strand van Zuid Frankrijk. Gaat ie mee kijken als Tim voetbalt op het strand..... Dan moet je hem wel vasthouden, anders denkt hij dat hij ook mee mag doen met het spel. Thuis mag hij wel vaak meedoen".

Pepsi heeft even wat stokken verzameld...

"... Als je een praatje maakt met mensen en Pep gaat er even bij liggen vragen mensen vaak hoe we hem het kunstje geleerd hebben omdat hij zo mooi met zijn pootjes gekruist ligt.... ;-) Was ook de vraag van degene waar Pepsi zijn training volgt.... Speciaal en niet alledaags. Grappig toch. Moet voor velen met nazaten van Joe Batt's Arm herkenbaar zijn.
Kees zit nog steeds met hem op training en beiden hebben daar veel plezier aan. Hij doet het uitstekend en gaat graag mee. Dus je hoort, Pepsi maakt het goed, wij maken het goed.

Jullie zijn natuurlijk druk met het verzorgen en het grootbrengen van de nieuwe pups.
Wens jullie veel succes maar bovenal plezier met het jonge spul. En dat de aankomende, nieuwe eigenaren maar net zo veel plezier mogen beleven aan als wij aan Pepsi".


Nou, wat kan ik aan zo'n mooi en liefdevol verslag toevoegen? Ik word zo blij van zo'n bericht, en zulke foto's, waar vanaf straalt hoe goed Pepsi het heeft. Die jongen heeft geen 'gewoon' leven, hij is 'gewoon' een heel gelukkige laab!

Geen opmerkingen: