05 oktober 2008

About our babes and their babies...

Echo van Sugar, 35 dagen na dekking

Sugar en Janet zijn met zekerheid zwanger en inmiddels hebben we allang geen echo apparaat meer nodig om dat te kunnen zien! Sugar, die 5 dagen eerder uitgeteld is dan Janet, is al een echt tonnetje en Jenny Bee is ook al flink dik en ze heeft al enorme tietjes! Onze golden girl Janet is, net als tijdens haar vorige twee zwangerschappen, nog rossiger dan normaal. Ze is haast een vosje!

Sugar (Pandora's Box of Joe Batt's Arm)

De dames gedragen zich ook zwanger. Zo is Sugar opeens heel waaks terwijl Janet juist wat rustiger is naar prikkels van buiten af. Ze slapen allebei veel en ze hebben heel veel trek! Dat heeft natuurlijk haast elke labrador, maar toch is dit extreem. Laatst heeft Janet een zak tomaten van het aanrecht geduwd en opgepeuzeld...

Jenny Bee dagdroomt...

Janet heeft nog zin in wandelen, Sugar vindt dat ze na poepen en plassen gewoon wel meteen rechtsomkeert naar huis kan. Om weer lekker verder te soezen. Ik vind dat geen goed idee, madam moet op conditie blijven, want een bevalling is een hele inspanning. Dus we lopen onze ommetjes, waarbij Sugar me beschuldigend aankijkt: "Moet dat nou, wat overdreven!"
 
Echo van Janet, 30 dagen na dekking

Ze zijn allebei nóg aanhankelijker dan anders. En Sugar, die altijd al allemaal geluidjes maakt, doet dat nu nog veel meer. Ze is onze zingende laab geworden.
Sugar wil liever met rust gelaten worden door Cato, terwijl Janet echt over haar moedert. Sugar denk waarschijnlijk:" Er komt nog genoeg werk aan voor mij, dus laat me nu maar met rust." Of zoiets.

30 september 2008:Overduidelijk zwanger!

We kunnen niet genoeg knuffelen! Mm, knuffelen, meer, meer meer! Het zijn natuurlijk altijd al knuffelberen, maar nu mag dat gewoon mijn dagtaak zijn, de zwangeren knuffelen...

"Ah, Joris, ga nog even door met knuffelen!..."

De puppie-kamers worden op orde gebracht, er moet nog een vloertje gelegd worden maar dat is zo gedaan. Aan de werpkist is al gesnuffeld. De pups zitten voorlopig nog veilig in de baarmoeders, maar de tijd gaat snel! Straks wordt ons huis ingewijd!

Dikke buik en enorme tepels...

De buiken groeien zienderogen, net als de boezems. De melkfabriek wordt ook in gang gezet.
Tessel is in de war, hij vindt zijn half zus Janet erg spannend ruiken! Hij snuift en snuift en maakt piepende geluidjes... Daar is Janet niet van gediend, hoor! Ze slaakt een jammer kreet en kijkt naar ons:"Help mij, hij heeft er niets van begrepen!"

Sugar-de-Diva op de dierenarts-tafel voor de echo, 18 september 2008

3 opmerkingen:

Anoniem zei

AAAAAHH wat heerlijk 2 van die zwangere scheten!!! Die Sugar, echt precies haar mama Shona, net zo'n harses!!!! Heerlijk ja, dat je precies kan zien wat ze denken...denk ik!! Wij genieten nog even het laatste avondje van onze allerliefste Ollebol! Ollie heeft nu toch echt een overschot aan harten hoor, hij heeft heel wat harten gestolen hier in Bovenkarspel! Toen Esther hem net hier bracht durfde hij de tuin niet in, er is gister namelijk gestraat en alle planten en prut zijn dus uit de tuin...Ja das raar!! Hij kon niet zo goed omgaan met deze metamorfose hahaha! Ik ga nog even lekker met hem kroelen en ik hoop dat hij nog eens hier mag looseren zoals hij het zelf noemt,hahahaha!!!
Maar in ieder geval gefeliciteerd met de zwangere dames, ik kan niet wachten om de kinders te zien!!!!
Liefs, Mirjam!!!

Jack Vanderwyk zei

Wow! Dat ziet er veelbelovend uit! Veel succes!

Groetjes,

Jaap

Anoniem zei

Wat een feest! Sean oom en Jamie grote broer van zijn halfzusjes en -broertjes! Veel succes voor de dames, dat het allemaal maar goed mag gaan met de mamsen en babies!

En Mirjam, wat zal het leeg aandoen zonder de grote man.... ik denk dat de grote Ol zijn knapzak ingepakt laat staan, bestemming: Sjoona, Teun en Saar, Bovenkrapsel. Verwennerij, zoveel dames.... :-)

Eef