07 oktober 2008

Missy is kampioen!

Kampioensfoto van het flyball-team Idogs van KC Pampus

Vandaag kreeg ik deze foto per mail, van de familie Bouwmeester en hun Missy.
Missy (Good Golly of JBA), dochter van Sandy (nu Sanne) en Joe vindt als echte laab met dùs veel "will to please" weinig zo leuk als werken voor-en met haar baasjes. Of het moet knuffelen zijn, ze is net zo'n knuffel als haar moeder!
Missy gaat dus naar jacht training en naar flyball. Met haar team is ze nu flyball-kampioen geworden!

 Missy staat erbij alsof ze zeggen wil:"What's all the fuss about?!"

Saskia mailt:"Jaja op de ereplaats op het podium staan Missy en ik (Saskia) samen. Achteraan met oranje pet ook haar baas Wim, die de ballenlader van ons team is. Dit jaar hebben we met ons team Idogs van KC Pampus de 1e plaats in de Flyball competitie Nederlands bak, B-poule behaald.
We doen al jaren met haar aan flyball en Missy geniet daar enorm van. Niets mooiers immers dan werken voor de baas. Voor diegenen die niet weten wat flyball precies is; http://nl.youtube.com/watch?v=-3F1stOba4g&feature=related Hier kun je Missy en haar team in actie zien.

Missy is nu 6 jaar, maar nog in de bloei van haar leven, ze gaat dan ook gewoon door met flyballen (misschien nog een hoger niveau volgend jaar?) en natuurlijk met haar jachttraining, waar ze het ook goed doet.
Het is gewoon een tophond en een echte knuffelkont. Dol op onze kleindochters en heel lief voor haar makkertje Baila, een Jack Hussel die nu al ruim twee jaar bij ons is.

Hopelijk zal ze nog lang ons leven delen, groetjes, Saskia en Wim Bouwmeester, Almere".


Way to go, Missy, wij zijn allemaal erg trots op je! Ja, de hondjes hebben samen met mij genoten van het flyball filmpje op You Tube! Met z'n vijven lagen ze voor de open haard te soezen na een herfstwandeling, maar dit filmpje vol met geblaf en hoge stemmen van aanmoedigende baasjes maakte ze weer helemaal alert! Op twee benen stonden ze om mij heen, met hun voorpoten op de tafel... Ol wilde meteen wel meedoen, net als Jazz, en Sugar ging nog snel even de pluche voetbal uit de hoek van de kamer halen... Janet stond kwispelstaartend te briesen! (De anderen waren buiten).
Ik kan het iedereen aanraden: kijk dat korte filmpje met je hond(en)! En Missy: nog heel veel plezier met je sport!

1 opmerking:

Anoniem zei

Wat super!! Leuk hoor, volgens mij is Sandy apetrots op haar snelle, slimme dochter!! Ik heb Jan en Jayne al ingelicht dat hun 'kleinkind' op het Blog staat, hihihi...

Liefs,

Esther en Sarah