22 mei 2008

Barry, een boom van een vent!

Barry, Quercus Major of JBA

Barry (Quercus Major of JBA) is en zoon van Claire en Ollie, uit het Q-nest. Deze jongen doet zijn stamboomnaam, "Grote Eik", eer aan. Want dit is inderdaad een boom van een vent!
Het Q-nest telde elf pups, en zoveel namen met een Q verzinnen viel ons niet mee. Maar het enige echte werk werd natuurlijk geleverd door Clairtje. Elf pups werpen is een zwaar karwei, en het was ook nog haar eerste nestje!

Mmmmm.... een modderbad is niet te versmaden!

Kleine pupjes worden groot! Barry woont in Amersfoort en hij heeft het er goed. Hij wordt vertroeteld en geniet met zijn roedel, die baasjes, een kind-vriendje en een klein hondje telt. Van het kleine hondje is Barry wel eens onder de indruk...

... ik neem ook even lekker een gezichtsmasker!

Zoals je ziet is Barry een echte levensgenieter die zichzelf en zijn omgeving prima kan vermaken!
Dat heeft hij trouwens van niemand vreemd; zijn moeder Claire en vader Ollie kunnen daar ook wat van. Modderplassen zijn bij Claire favoriet, ze gaat er het liefste midden in liggen, precies zoals haar witte zoon hier! Alleen valt het bij haar zwarte vachtje minder op...

Barry's moeder Claire, is ook niet vies van een modderbadje hoor!

Waarom doe je niet gezellig mee?!

Ik ben ook vaak een echte nette gentleman! 

Deze adelijke houding en uitstraling heeft Barry dan weer van zijn pappie, die uit het engelse Yorkshire afkomstig is. Ol kan er precies zo bijliggen!

... en dit is m'n lievelingskussen

Barry: één brok liefde!

Barry is zich totaal niet bewust van zijn eigen imposante voorkomen en charismatische uitstraling. Deze brok liefde en aanhankelijkheid krijgt het nogal eens te verduren van andere reuen, zonder dat hij daar aanleiding toe geeft. Hij heeft een groot lijf en een groot hard, maar geen ambities om in rangorde te stijgen. Het is gewoon een goeie jongen!

Even en drink-pauze tijdens de wandeling.

Bomen onder elkaar!

Barry houdt van alle soorten badjes!

Deze witte reus is het trouwe maatje en de steun en toeverlaat van Karin en haar zoon. Hij hoort er helemaal bij en wordt bij alles betrokken. Wat wil een lieve laab nog meer? Niets, deze jongen is helemaal gelukkig!
 
Barry's vader Ollie neemt ook graag een bad in elke plas of meertje!

1 opmerking:

Jack Vanderwyk zei

Hartstikke leuk! Heb me rot gelachen om de foto's!

Groetjes,

Jaap