07 maart 2008

Bisous van alle kanten...


Bisous is inmiddels wel toe aan een paar BH-tjes...

De puppy-kamer is klaar en de temperatuur daar is ook al wat opgevoerd. Zodat we snel, mocht ze beginnen, de goede temperatuur hebben voor pas geboren puppies. We kunnen nu dus rustig afwachten, en dat doen we dan ook.

Bisous volgt mij op de voet. Ze ligt steevast vlak achter mijn stoel, of ernaast en het is erg moeilijk om een deur dicht te doen tussen haar en mij. Ze duwt haar snuit ertussen, met het gevaar dat haar neus tussen de deur komt... Maakt haar niets uit, ze moet bij mij zijn! En dat is helemaal gebruikelijk in deze fase van de zwangerschap. Heel erg aandoenlijk en gezellig, ook!

Ze loopt nog vrolijk mee in het bos!

We hebben samen de werpkist ook al uitgeprobeerd. Eerst wilde ze er niet inkomen. Maar ja, dan was ze wel verder van mij af... Dus na bemoedigende woorden van Joris en mij, koos ze toch maar eieren voor haar geld. Haar puppy-kamertje heeft ze ook al zorgvuldig afgesnuffeld. We nemen daar regelmatig een kijkje en zo is het niet meer vreemd.

Bizoentje is lekker dik! Vanachter haar schouders dijt haar lijfje flink uit. En dan die rij tietjes nog... Niet dat zij zich door haar toegenomen omvang laat belemmeren. Ze is rustig en voorzichtig. Ik hoef haar niet tegen te houden, maar als er eens een balletje rolt, of wanneer de roedel ergens heen rent, dan gaat ze 'gewoon' in looppas mee. Buik of geen buik! Alleen draait ze snel weer om...

Lief snuitje van een lieve schat!

Sugar, net zo dol op balletjes als haar vader en broer, liet haar bal per ongeluk uit haar bek vallen. En toen rolde die net onder onze geparkeerde auto. Bisous er achter aan. Ze is klein, en dus gewend dat ze makkelijk ergens onder kan kruipen. Nu niet meer! Ons kleine tankje bedacht zich, en krabbelde weer op haar pootjes. Haar bedremmelde blik leek te zeggen: "O ja, da's waar ook, ik ben wat dikker geworden."

... Vanuit deze hoek zie je niet eens dat dit meisje heel erg zwanger is...

De andere honden zijn allemaal ontzettend lief voor haar. Bisous ruikt natuurlijk anders dan anders, dus dat is interessant. Ook wordt ze aan haar bek gelikt en Ollie likte net nog uitgebreid haar oortjes. Zelf zoekt ze ook nog veel contact met de roedel.  Alleen Rosie moet het af en toe ontgelden... Bisous loopt dan luid grommend op Rosie af. Waarom?? You tell me!
Hoewel Rosie zich niet snel uit het veld laat slaan, is ze toch wel enigszins onder de indruk van de boze grom van het Chocolade Geweld...

Me and my girl, we've got each other!

Zwangere Bisous en loopse Sugar zorgen wel voor extra veel gesnuffel en rij-gedrag! Dikke Bisous hees zich vanmiddag op Sugar's achterhand, Jazz berijdt Bisous en Sugar... Wat een gedoe! De jongens komen er niet aan te pas. Niet aan Suggie, in elk geval. Bisous roept bij Ol en Tes geen rij-gedrag op. En Sugar, ja, dat snoepje gaat aan hen voorbij. Want vader en broer zijn natuurlijk geen kandidaat...

7 opmerkingen:

Jack Vanderwyk zei

Och gut, het meisje wordt nu echt groot!
Veel plezier met het komende nest, het komt vast helemaal goed!

Groetjes,

Jaap

Anoniem zei

Geweldige foto's van mooie zwangere Bisous.
En wat een lief snoetje heeft ze op die ene foto!!
Ze zal de komende dagen vast alleen nog maar dikker worden.
De laatste loodjes wegen het zwaarst hè?
Hopelijk zal er een lief bruin reutje voor ons bij zitten, we duimen!!
Geef je Bisous een knuffel van ons?

Groetjes Thierry en Fokelina

Bailey, Chester en Dolce zei

Oh, wat een geweldige foto's!!
De eerste foto vind ik wel een tikkeltje gewaagd...maar het is Bisous natuurlijk wel ten voeten uit!

Wat heerlijk om haar zo om je heen te hebben, fijn ook dat ze zich zo happy voelt in de roedel. Dat vind ik tóch altijd heel bijzonder, hoe je roedel de op-kamers-JBA'ers als Bisous en Sugar gewoon weer helemaal in hun midden opneemt!!

Anoniem zei

Wat een prachtig bruin tankje, zeg!
We zijn heel benieuwd hoeveel pupjes er uit komen.
groetjes vanuit Woerden
Anneke

Anoniem zei

Wat een schattige foto's!! Nu de dagen aftellen... Ben zo benieuwd!!

Liefs,

Esther en Sarah

Anoniem zei

Hoe gaat het met Bisous?
Heeft ze al nesteldrang?
Zal nu niet lang meer duren, spannend hoor!
Kijk iedere dag even op de site.
Ben zo benieuwd hoeveel puppies ze zal krijgen.
Als er nieuws is horen we het graag!

Groetjes Fokelina

Anoniem zei

Hoi Pip,
We kijken elke dag even op het blog.. zó benieuwd of er al pup-ontwikkelingen zijn.. We wensen jullie heel veel succes met de komende bevalling. Spannend hoor!
groet uit Roden van Marlot, Floor, Caroline en Balou