27 januari 2009

Marlies Dekkers 4 Labs...



Teuntje (Carpe Diem of JBA) plukt de dag in haar Marlies Dekkers

Wanneer je besluit een pup in huis en hart op te nemen, komt daar een heleboel bij kijken. Veel meer dan alleen de etensbakken, bench, kussens en riem. Het huis moet puppie-proof worden, dus alle snoeren veilig weggewerkt. De onderste planken van de boekenkast moeten tijdelijk ontruimd worden, om te voorkomen dat de pup de boeken zal verkauwen. Er moet allerlei informatie worden ingewonnen, speeltjes worden gekocht. 
En sommige pups, tja, daarvoor wordt zelfs een speciale auto aangeschaft. Groter, zoals voor Sem (Casanova of JBA), die de tweede laab in de roedel werd. Of juist kleiner, als tweede exemplaar. Zoals voor Sem's zusje Teuntje.

Heel gewoon toch, zo'n tuigje. Hoe zichtbaarder, hoe sexy-er!

Teun is een speciaal geval, dat moet gezegd worden. Zoals al onze pups natuurlijk speciale gevallen zijn! Teun is de eerstgeborene. Teun is een diva. En een diva heeft natuurlijk haar eigen wheels!
Maar in de auto moet je natuurlijk wel veilig zitten. Dus Teun heeft een autogordel. Met haar 13 weken heeft ze al maatje M. Geen gewone gordel. Een bijzondere. Met brede bandjes die haar borst stabiliezeren.
Teun kijkt er niet van op. Heel gewoon toch! En wat mooi is, mag je laten zien, dat hoor je overal...

Een pup in 2009 kijkt nergens meer van op!

Sannet mailde ons vandaag de foto's en tekst: "Met Teuntje en met ons gaat het helemaal goed. Teun is toch zo’n lieverd en ze leert heel snel. We zijn hartstikke blij met haar. (...)
Even een paar fotootjes onder het motto “ Safety First” . Hier zie je Teuntje in haar Marlies Dekkers (also available in S and L). Ze vindt het al heel gewoon dat ze eerst haar BH aanmoet voordat we gaan rijden. Leuk he?"


Way to go, Teun en Sannet! Jazz heeft ook haar speciale (rode, heel pikante!) tuig waarmee ze veilig in de stoel naast me kan meerijden. Heel gezellig. Clair heeft een oranje exemplaar. Ja, net als lingerie hoeft wat nodig is, al lang niet meer saai te zijn!

Voor wie nog niet zo'n broodnodige spannende autogordel heeft: je kunt echt niet zonder, als je veilig wil reizen. Dus op naar de shop voor zo'n Marlies Dekkers 4 Labs...


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Zo zeg! Voor de heren ligt dit natuurlijk anders, die kunnen geen Marlies Dekkertjes aan, zijn er ook Bjorn Borg uitvoeringen?

Voorlopig dus maar in de achterbak!

xxx Eef

Anoniem zei

Ik zag het meteen!! Teuntje is een diva!! Wat een lekker snoetje, he?

Sarah heeft ook een Marlies Dekkers XL, maar ik ben wel van plan hem een beetje te pimpen. Zwart is ook maar zwart, alhoewel...het kleedt wel af..

Misschien moeten we Marlies eens contacten voor een honden-heren-lijn...??