06 juli 2009

LOVE is all around us...


Lidewij en Drama Queen

Drama Queen neemt haar knuffels minzaam in ontvangst, zoals het een Queen betaamt... We knuffelen heel wat af hier! De pups genieten met volle teugen van de persoonlijke aandacht, de 'onderonjses' met ons. Soms gaan ze gewoon voor het hekje van de puppie-ren zitten blaffen. Puur protest: "I want YOU to want ME!!! NOW!"
Of course we do want and love and need them. Maar de kunst is om ze niet op hun wenken te bedienen, anders worden het heel vervelende, drammerige pups... De opvoeding is hier in volle gang, zowel door dogs als people.

Don Juan en zijn mensen-mams hebben een onderonsje

Het valt soms niet mee om de enige vent te zijn temidden van zoveel meiden. Gelukkig staat deze blonde man zijn mannetje en weet hij goed aan zijn trekken te komen, bij Rosie, Janet, zijn zusjes en bij ons!

Eef en ik in de ban van onze enige man, Don Juan!

En Don Juan, die laat zich alle liefde en knuffels welgevallen. Hij is per slot van rekening een harten-breker!

Dram Queen wordt door Joris op handen gedragen...

... Ook de 'Grote Pups' niet vergeten, natuurlijk!

De meeste volwassen honden vinden de pups of leuk, of spannend, een enkeling vindt ze een beetje griezelig... Janet wordt steeds toleranter; iedereen uit de roedel mag nu wel even komen kijken, terwijl ze eerder afgesnauwd werden. Maar bezoekers uit vorige nesten moeten hun plaats kennen: ver van de puppie-ren en het terras af, dus. Anders gaan Janet's lip omhoog en klinkt er een vervaarlijk gegrom... Rosie staat dan op de tweede rang de boel in de gaten te houden met een zorgelijk snoetje.

Cato is met Diamond on the Rough aan de wandel

Delicate Rose droomt onder de kruiwagen


Geen opmerkingen: