11 februari 2009

Een hond om van te houwen!

Douwe (Accidental Hero of JBA) 10maanden

Dit is Douwe! Douwe is de enige reu uit het A-nest van Bisous en Freddy. Een jaar geleden was zijn embryo volop in ontwikkeling binnen in Bisous, en nu is hij al een hele reus!

Negen maanden oude Douwe ligt, net zoals zijn moeder Bisous, als een zeehond

Thierry en Fokelina, zijn baasjes mailen:"Douwe is ondertussen al een hele jongen geworden die feilloos weet hoe de regels zijn. (Hij vergeet ze de laatste tijd alleen erg snel LEES Puberen.) Douwe is er eentje van het type alles of niets, superlief of super vervelend, goed luisteren of oostindisch doof!"
Oostindisch doof, ha, dat herken ik van vader Freddy! Super lief , grappig en altijd opgewekt, maar als het hem uitkomt wel eens oostindisch doof...

Zes maanden oud en hier zie je goed dat ik een zoon van Freddy ben!

"Douwe is een grote fan van van alles wat groeit bloeit leeft en beweegt, hij vergeet alleen dat hij geen 7kg meer is maar ondertussen ongeveer 30kg weegt en supersterk is! En dat niet iedereen dat kan waarderen (hoe goed hij het ook bedoelt)."

Vijf maanden oud en volop aandacht voor de baas

"De katten zijn nog steeds geen fan van Douwe al is er wel steeds meer toenadering bij de katten van Thierry."

Vijf maanden- hee, wat gebeurt daar?!

"Douwe is het type dat werkelijk totaal geen gevaar ziet en als we hem moeten omschrijven qua doen en laten dan is het volgens ons een kruising tussen een Kangoeroe, een 100 meter hordeloper, een judoka met de zwarte band (hij kan perfecte koprollen maken tijdens het spel) en een padvinder!!!!! (haha)"

Douwe is een bijzondere hond, dat kan niet anders! Hopelijk zien we hem en zijn vier zusjes snel op een reunie van het A-nest!


Freddy, Fogel Hlara Valleyfield Montargue, 6 maanden

Geen opmerkingen: