07 augustus 2008

Sugar-BABES!

Ishra in volle vaart!

De pups van het V-nest, van Sugar en Freddy, zijn twee jaar vandaag! Gefeliciteerd Kaya, Roxy, Alice, Ishra en hun enige broer Django, en hun vriendjes en familie natuurlijk!

Jawel, daar is de kong!

Onno stuurde ons vorige week deze foto's van Ishra (Vintage Blue Jeans of JBA) met de volgende begeleidende tekst: "De 1e resultaten van mijn nieuwe camera, Sony digitale spiegelreflex. Je moet wat over hebben voor je hond om mooie plaatjes te maken. Ishra in volle glorie en in actie. Wat een toppertje. Alweer bijna 2 jaar, wat gaat het snel!"

Weer aan 't apporteren...

Voor zowel Ish als Django was het afgelopen voorjaar ingrijpend. Ze verloren alle twee hun roedel-maatje, de viervoeter die hen wegwijs gemaakt heeft in de wereld. Voor  Django ligt er nog een verrassing in het verschiet. Nu zal op hem de taak rusten om zelf als wereldwijze man van twee een kleine pup in zijn kielzog te nemen! 

Mooi staan kan Ish natuurlijk ook!

Ishra is een geluksvogel want ze zwemt dagelijks wat af, wat wil een laab nou nog meer, naast fijne mensen en knuffels en lekker eten en mooie speeltjes en en en...

Nee hoor, Ish heeft nog lang niet genoeg!

Alice is er klaar voor!

Alice heeft het goed in Amersfoort in haar gezellige roedel. Onze Varsity Belle of JBA is een heerlijke hond en een absolute babe. Een lieve en vrolijke hond, je ziet op sommige van de foto's haar  big smile!

Hmm, gras, een bal en een speelkamaraad!

Alice geniet erg van de kinderen om haar heen (een heel huis vol, groot en kleiner!). Ze is een echte mensen vriend, en "haar" kinderen zijn voor haar belangrijk. Lenie mailt:"... zo blijft ze steeds omkijken als er een achter blijft en heeft ze ze op school soms eerder gespot dan ik. Ze gaat vaak mee naar school en wacht dan braaf voor de ingang. Super zoals ze is wanneer er een groep kleuters om haar heen staat!"

Sugar-babe Alice kijkt recht in de lens, een geoefend model!

Met Alice hebben we nog grootse plannen/op haar hebben we hoop gevestigd, hoewel nog in hele prille fase. Daarover later meer.

Ik lig hier even in mijn Diva-pose!

Alle 5 kanjers van Sugar en Freddie wensen we een heel gelukkig nieuw jaar toe, temidden van hun mensjes!

1 opmerking:

Jack Vanderwyk zei

Hartstikke gefeliciteerd, Sugar babes!

Groetjes,

Jaap