15 mei 2009

Teuntje en het hele S-nest 4 jaar!!!!!

Teuntje. Je herkent ze aan hun smilies, de OlliexShona's!

Teuntje, dochter van Shona en Ollie en van Mirjam, natuurlijk, heeft vandaag een feestje. Vier jaar zijn de pups van het S-nest vandaag alweer geworden.

4 Kaarsjes voor Teuntje (Suzy Que of JBA) 

Moeder Shona valt natuurlijk ook met haar neus in de boter, want ze is bij haar dochter Teun. Trouwens, bij Mirjam en Tineke is het elke dag feest!

Toen onze Teun kleine Teuntje was...

Mirjam mailt: "Hoera, ons teuntje is vandaag 4 jaar geworden!!!
ja, daar hoort gebak bij, en de bakker had zich extra uitgesloofd voor onze dames!!! geweldige hondebot koeken zaten bij de bestelling!!!! ja die meiden moeten toch ook een lekker koekie volgens onze koekebakker!!!!! een topper, en ze waren heerlijk!!!!
verder heeft teuntje een mooie dag, haar 2de bia bed is onderweg en de nieuwe halsband van tante esther staat haar natuurlijk prachtig!!! wij feesten nog even verder......"

Teun heeft een balletje gespot in de strandtent in Noordwijk

Alle pups van het S-nest een hele fijne verjaardag gewenst en nog heel veel jaren! En alle baasjes natuurlijk ook nog heel veel geluk en plezier gewenst met deze kanjers! Dat ze nog heel lang onze wereld zullen oplichten met hun big smiles!

Teun in aktie. Dit meissie is niet kinderachtig!

... Maar Teunis ook een verleidster 1e klas, een geraffineerde femme fatale...

3 opmerkingen:

Esther zei

Ook namens jullie tante Sarah en mij van HARTE gefeliciteerd, Teuntje, Fiera, Cuba, Tosco, Sammy, Zoran, en alle andere pups van het S-nest!!!

Vier jaar alweer... Ik zie jullie nog zó in de werpkist rondkrioelen, met Shona op het vinkentouw...

Super om te zien hoe volwassen Teuntje wordt, eindelijk!! Hihihihi..

Anoniem zei

Bedankt voor dit geweldige blog!!!
Teuntje is apetrots, en ik ook!! En Pony trouwens ook hahaha!!
Wel bijzonder om nu eigenlijk te zien dat Teun op ALLE foto's vies en/of nat is GEWELDIG!!! Wat een geval is het toch... enne volwassen???
XXX Mirjam, Teuntje en Shona!!

jayne zei

Hoi Allemaal,

ook namens ons (Sanne en haar mensen familie) van harte gefeliciteerd. Wat een gezelligheid bij jullie en die taartjes zien we wel erg vervelend uit. Vier jaar alweer wat een feest. Nou groetjes van Jayne Sannen en de rest van de familie