09 mei 2009

Diesel

Diesel (Beats All of JBA) na een modderbad

Dit is Diesel, zoon van Sugar en Freddy, 7 maanden oud. Diesel heeft een prachtige lichte vachtkleur. Maar soms even niet. Zijn baasje mailt:

"Hier weer even een mailtje uit Bellingwolde.
Wat hebben jullie ons dit keer verkocht?
Bestaat er een garantie bepaling op het afbladeren van de gele verf?
Dit is natuurlijk een grapje maar volgens ons lijdt Diesel aan een identiteitscrisis, of hij wil een zwarte labrador worden of hij denk dat het een mens is met als beroep slotendregger.
Hij springt n.l 3 x per dag in de sloot om daar stokken op de bodem te zoeken,daarbij graaft hij gewoon de sloot wat dieper uit.
Op de foto is zijn kop dit keer schoon maar dat komt omdat hij naar binnen komt om die dus droog te wrijven tegen mijn broek of de meubels.
Blij zijn we met onze plavuizen en leren bankstel!"

Diesel en Grote Broer Django vinden het treintje ook erg leuk!

De mannen van het B-nest (dat enkel reutjes telt!) zijn allemaal enorm groot en hun hoofden zijn al aan het uitbreden. We hebben bijna het hele nestje in de afgelopen maand weer terug gezien. Ondanks hun imposante voorkomen zijn het toch nog echt pups, met te lange benen en een slungelige motoriek. Prachtig.

Zoefff! Daar is het treintje weer...

Lekker slapen op mijn grote broer

Diesel en Django zijn twee handen op een buik. Waar Django gaat, volgt Diesel. Django wordt door zijn kleine broertje nog altijd flink aan de bek gelikt, maar ook in zijn hals en oren gebeten. Ach, het hoort er allemaal bij, lijkt Django te weten. Ze hebben ook veel lol samen en onderstaande foto spreekt boekdelen...

Our life is good!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat zijn Diesel en Django lief samen!! En die modderbaden? Tja, Clair speelt ook vaak voor een choc laab (bij zwart valt dat gelukkig wat minder op), maar het huis, de auto & ik worden even vies! Clair heeft uiteraard wel een mooie, glanzende vacht door al die modderkuurtjes.
Liefs,
Clair & Marjan

Anoniem zei

Ja, wat een moppies zeg! Hier ook een blonde laab die zijn haartjes wil verven. Zucht. Ons zwartje is trouwens net zo erg, maar daar zie je het niet aan, die ruik je alleen. En ik weet niet wat erger is: een zichtbaar vieze vacht of een onzichtbare stinkende.... :-)))

We hebben het er maar mee te doen!

Evelien, Jamie en Sean