25 juli 2008

Kenny en Murphy uit het K-nest

Kenny (Kilkenny of JBA), februari 2008

Bijna twee weken geleden alweer, op 12 juli, werd het K-nest van Sandy en Ol 5 jaar. Vijf jaar alweer zijn Murphy, Kenny, Kenny, Simba, Oban, Kyra en Knofje. We hebben aan jullie gedacht en natuurlijk heel speciaal aan Murphy en zijn thuisfront, want Murph was tot zijn 3e jaar bij ons op JBA. En het is niet een vent die je makkelijk vergeet... Dat geldt natuurlijk ook voor zijn broers en zusjes. Het zijn stuk voor stuk grote innemende zwarte en gele kanjers.

Dit hoofd van Kenny is precies Murphy (als je 'm zwart maakt)

Een nest met een majestueus voorkomen, dat zie je hier terug in de foto's van Kenny en Murph. In hen herken je duidelijk de trekken van moeder Sandy en vader Ollie.
Een prachtige combinatie die we helaas niet hebben konden herhalen omdat Sandy na het K-nest helaas niet meer drachtig is geworden.

Kenny en zijn vriendje de tekkel Vatti

Die hals met lekker los vel, die hebben ze van Sandy. En die o zo trouwe blik met soms iets van 'Ik snap het niet helemaal, maar ik doe heel erg mijn best', ja, dat is Ollie!

Kenny zit mooi, wat een brave borst!

Kenny 5 maanden oud, lijkt hier erg op zijn moeder toen ze jong was

Murphy, trouwe lieve Murph (Kid Kreole of JBA), maart 2008

Murphy woont in Friesland met zijn trouwe helper en makker Marci, ook een zwarte laab. Ze zijn een mooi team. Murphy is voorzichtig met oudere Marci en Marci heeft Murphy op een fantastische manier wegwijs in het leven buiten Joe Batt's Arm gemaakt, toen Murph verhuisde.

Trouwe, lieve Murph ten voeten uit: intense aandacht voor zijn baasjes

Murph gaat te water in "zijn" rivier in Friesland

We zagen Murphy nog in maart, samen met Marci en zijn baasjes. Murph en Kenny zijn uitgegroeid tot prachtige volwassen mannen waar je niet om heen kan. Niet omdat ze gevaarlijk zijn, maar omdat ze charisma hebben, net als hun moeder en vader. Ja, dit K-nest is de echte "Royal Blend" van Joe Batt's Arm.
Ik hoop dat de andere pups uit dit nest net zo gelukkig zijn als hun gele en zwarte broers. Volgend jaar weer een ode aan jullie, op jullie verjaardag!

Geen opmerkingen: