15 april 2009

Vooruit, apport!

Ollie pakt het stokje weer op!

Het blog lag veel te lang stil. Die stilte staat in geen verhouding tot het volle, drukke leven hier. Ook zijn er alweer zoveel mooie foto's en anekdotes van andere JBA-laabjes binnengekomen, zodat ik gewoon haast niet meer weet waar ik moet beginnen...
Vandaag het stokje dus eindelijk weer opgepakt. En daarbij helpen onze trouwe helpers natuurlijk, zoals bij alles!

Opa Ol en kleindochter Jazz hebben het aan de stok

Onze hondjes zwemmen deze dagen zo'n 3 keer per dag in het kanaal. (Met uitzondering van Rosie, die is immers gedekt. Ze is toch geen zwemmer, net zo min als onze Janet, die scharrelt wat aan de kant in het gras. Cato durft nog niet met haar voetjes van het vaste land, ze rent in het ondiepe op en neer en probeert de apporteerders hun buit afhandig te maken). De anderen zwemmen uitbundig, Dolce doet regelmatig een bommetje en samen met Jazz zwemt ze niets ontziend op de anderen af, of zelfs over ze heen... Ol en Tes zijn al een paar keer bijna verzopen door de gezusters (en wie zegt er nou dat reuen 'altijd dominant' zijn???) Arme goedzakken zijn die mannen van ons, tussen al die meiden!

Net als onze laabs in het Annerveensche kanaal, gaat dit blog nu weer op volle kracht vooruit!

2 opmerkingen:

Estherhttp://sarah.mijnlabrador.nl zei

Leuk hoor, weer een blogje!! En dan die gezellige foto's van Ol en Jazzy aan het zwemmen... Heerlijk gewoon!!

Hoe gaat het met Rosie? Is er al wat te merken aan haar..?

Ben net met Sarah naar de markt geweest. Ze sleept me dan eerst naar de viskraam waar ze een haring krijgt. Lekker ding, ze weet haar vaste stekjes wel uit te zoeken!!

Anoniem zei

Dikke knufs van Blosko en Hes ut Grun.

B ligt nu in het zonnetje te stinken in dr mand (echt heel erg!), omdat ze een kudde jonge eendjes had gespot en die woonden net in de smerigste stinksloot van Groningen...Blos zier er erg tevreden uit, das ook wat waard:-)

xx